Nyheder

I Botanisk Have med Alina Simone

Den ukrainskfødte singer/songwriter optræder i København og Holstebro – og giver sommerkoncert i Botanisk Have i Århus.

Alina Simone og hendes ukrainske familie har boet i USA siden hendes far måtte flygte fra KGB i 70’erne. Siden da er Alina Simone blevet påvirket af lige dele russisk musiktradtion og amerikansk collegerock. Blandingen er fyldt med både sjæl, charme og tristesse, og sidste år udgav hun sit debutalbum Placelessness.

På søndag den 25. maj kan Alina Simone opleves live i Global i København. Og mandag den 26. maj præsenterer LJUD en speciel koncert med hende i Botanisk Have i Århus. Koncerten er gratis, og alle interesserede skal møde op ved indgangen til haven (ved Cereskrydset) kl. 16.45, og derfra finder selskabet et egnet sted i det grønne at holde koncert. Sidst med ikke mindst spiller Alina Simone også tirsdag den 27. i Kulturhuset i Holstebro.

Hør mere til Alina Simone her.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar