Nyheder

Mogwai kommer til Roskilde

Vi venter stadig på klare meldinger om, hvornår Mogwais sjette regulære album udkommer. Sangtitler som “I Love You, I’m Going to Blow Up Your School” og “Scotland’s Shame” er i spil, men ud over at albummet er færdigindspillet, og at Roky Erickson formentlig er med som gæstevokalist, ved vi kun, at nummeret “Dracula Family” ikke er kommet med. Og så står det klart, at Mogwai udsender en ep, som antageligvis udkommer inden selve albummet.

Mens vi spekulerer videre over, hvornår der kommer til at ske noget, kan vi nu se (endnu mere) frem til årets udgave af Roskilde Festival. Her til morgen har arrangørerne i hvert fald løftet sløret for, at den skotske kvintet dukker op.

I samme ombæring har festivalfolkene præsenteret den støjglade engelske electronicaduo Fuck Buttons, der har høstet store anmelderroser sådan cirka alle vegne. Allerede navnet tyder på, at Mogwai vil hylde dem. Glasgow-bandet har altid holdt af et godt bandeord eller to.

Skriv et svar