Nyheder

Oneida i gang med albumtrilogi

Vi har ikke hørt det store til Oneida siden 2006-albummet Happy New Year. Godt nok udgav Bobby Matadors sideprojekt Nurse and Soldier Marginalia sidste år, men ellers har der været stille om kvartetten.

Det er imidlertid ganske indlysende, viser det sig. Lad os tage historien helt fra starten: I 2005 kunne vi rapportere, at Oneida var i færd med at lave et intet mindre end tredobbelt album ved navn Thank Your Parents. Et års tid senere meldte newyorkerne så ud, at de – for fornuftens skyld – havde valgt at droppe idéen.

Men tanken om det særdeles omfattende værk røg åbenbart ikke i skraldespanden, for ifølge donewaiting.com er Thank Your Parents tilbage på tegnebrættet. Dog er der ikke længere tale om et tredobbelt album, men snarere om en trilogi.

Til august udsender Jagjaguwar nemlig Pre-Teen Weaponry, en 40 minutter lang udgivelse bestående af ét enkelt nummer. Albummet bliver første del i Thank Your Parents-trilogien, og planerne for næste del, der bærer titlen Rated O, er allerede lagt med en udgivelsesdato engang i februar 2009.

Sidste del af tripeludgivelsen er Oneida stadig i gang med at indspille, og de regner med at have den klar om et års tid. Det burde være tid nok til at opgive planen endnu en gang…

Skriv et svar