Nyheder

Wire udgiver nyt album

Det er mere end 30 år siden, at det engelske band Wire påbegyndte en af de mest konsistente 1-2-3-kombinationer i rockhistorien. Bandets tre første plader, Pink Flag, Chairs Missing og 154, udkom mellem 1977 og 1979 og er stadig imponerende at lytte til den dag i dag.

Kort tid efter droppede de det hele, nogle år efter kom de tilbage – og det trick har de efterhånden gentaget nogle gange. I denne omgang har bandet været et band siden 2006 og har bl.a. benyttet tiden til at være i studiet sammen.

Det resulterede i første ombæring i ep’en Read & Burn 03, der udkom sidste efterår. Det gik så tilfredsstillende, at Colin Newman & co. nu har skabt et helt album. Tæller man, hvor mange udgivelser bandet hidtil har præsteret i forskellige formater, bliver den nye plade nr. 47 på listen. Så hvorfor ikke kalde den Object 47? Det har Wire i al fald gjort.

Albummet udkommer d. 7. juli, og tracklisten er her:

1. One of Us
2. Circumspect
3. Mekon Headman
4. Perspex Icon
5. Four Long Years
6. Hard Currency
7. Patient Flees
8. Are You Ready?
9. All Fours

Deltag i debat