Nyheder

Wire udgiver nyt album

Det er mere end 30 år siden, at det engelske band Wire påbegyndte en af de mest konsistente 1-2-3-kombinationer i rockhistorien. Bandets tre første plader, Pink Flag, Chairs Missing og 154, udkom mellem 1977 og 1979 og er stadig imponerende at lytte til den dag i dag.

Kort tid efter droppede de det hele, nogle år efter kom de tilbage – og det trick har de efterhånden gentaget nogle gange. I denne omgang har bandet været et band siden 2006 og har bl.a. benyttet tiden til at være i studiet sammen.

Det resulterede i første ombæring i ep’en Read & Burn 03, der udkom sidste efterår. Det gik så tilfredsstillende, at Colin Newman & co. nu har skabt et helt album. Tæller man, hvor mange udgivelser bandet hidtil har præsteret i forskellige formater, bliver den nye plade nr. 47 på listen. Så hvorfor ikke kalde den Object 47? Det har Wire i al fald gjort.

Albummet udkommer d. 7. juli, og tracklisten er her:

1. One of Us
2. Circumspect
3. Mekon Headman
4. Perspex Icon
5. Four Long Years
6. Hard Currency
7. Patient Flees
8. Are You Ready?
9. All Fours

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar