Nyheder

Deerhoof inviterer alle til fortolkning

Skrevet af Cæcilie Jessen

Deerhoof har færdiggjort nyt album og inviterer i den forbindelse til gør-det-selv-gimmick.

Deerhoof har færdiggjort nyt album og inviterer i den forbindelse til gør-det-selv-gimmick.

Til oktober udkommer Deerhoofs næste udspil, Offend Maggie, på selskabet Kill Rock Stars. Hvordan det kommer til at lyde, ved vi ikke noget om, men alle, der har lyst, kan give deres eget bud på bandets hjemmeside.

Dér vil de nemlig lægge én af sangene fra det nye album ud, ikke som lyd, men som noder. Idéen er, at alle, venner som fjender, kan indspille deres egen udgave af nummeret og uploade det på Deerhoofs hjemmeside.

Som allerede nævnt må vi altså vente til oktober med at høre bandets egen udgave af sangen. Indtil da kan vi læse tracklisten igen og igen og igen herunder, og når man får nok af det, er det tid til at gå i hjemmestudiet. Hvis du løber helt tør for ting at lave i ventetiden, kan du prøve at finde et sted at se Will Ferrells nye film Stepbrother, hvor Greg Saunier fra Deerhof medvirker på soundtracket sammen med Nels Cline fra Wilco og Jon Brion.

Trackliste:
Act 1
1. Offend Maggie
2. Fresh Born
3. Chandelier Searchlight
4. The Tears and Music of Love
5. Buck and Judy
6. Don’t Get Born
7. My Purple Past

Act 2
8. Basket Ball Get Your Groove Back
9. Numina
10. This Is God Speaking
11. Eaguru Guru
12. Snoopy Waves
13. Jagged Fruit
14. Family of Others

Skriv et svar