Nyheder

Efterklang dater RadioUnderholdningsOrkesteret

Sidste år udsendte danske Efterklang det fine album Parades, som Undertoners anmelder betegnede som både “sublimt” og “højstemt”. Til september er der store chancer for, at det sidstnævnte bliver endnu mere sandt.

26. september spiller Efterklang nemlig et helt eksklusivt show i et studie i DR Byen. I forvejen er der temmelig mange på scenen under bandets koncerter, men denne fredag overgår de sig selv. Showet er nemlig et samarbejde mellem Efterklang og DR RadioUnderholdningsOrkestret.

Således er det altså omkring 60 mennesker, der bliver involveret i aftenens formål: at genopføre hele Parades, som i aftenens anledning er blevet omarrangeret af RadioUnderholdningsOrkestrets dirigent, Karsten Fundal.

Ifølge DR bliver billetterne til koncerten solgt via Billetnet.dk, men indtil videre er arrangementet ikke til at finde ad den vej.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar