Nyheder

Kloster udgiver split med Serena-M.-dame

På denne digitale matrikel har vi klappet højlydt i hænderne over både det norske støjrockband Serena-Maneesh og den danske sangskriver Kloster. Derfor kan vi naturligvis slet ikke holde håndfladerne fra hinanden i disse dage.

Inden længe udsender Kloster nemlig en split-cdr, hvor modparten er Ecce Ancilla Domini – et navn, der dækker over stockholmske Lina Wallinder, som er kvinden bag lag på lag af vokalerne hos Serena-Maneesh.

Udgivelsen kommer til at rumme syv numre, tre fra Kloster og fire fra Wallinder. Undervejs kommer Serena-Maneesh’ hoveddrivkraft, Emil Nikolaisen, på besøg, ligesom Sarah Hepburn gæster projektet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar