Nyheder

Mogwai-føljeton slutter: ep og album parat

Vi erkender, at det er ved at tage overhånd med alle de nyheder om Mogwai. Det er i hvert fald kun få dage siden, vi sidst beskæftigede os med de støjende Celtic-fans og deres forestående koncert i Roskilde.

Men der var løse ender i den nyhed. For vi kunne stadig ikke give et svar på, hvornår gruppens sjette fuldlængdealbum udkommer, og vi vidste heller ikke helt, hvad status var mht. den gæsteoptræden fra Roky Erickson, som vi og snart alle andre på internettet har fablet om siden sidste sommer.

Nu kan vi imidlertid få skabt klarhed: Album nr. seks har fået titlen The Hawk Is Howling, og det udkommer mandag d. 22. september. Uden Roky Erickson.

Psychrocklegenden dukker nemlig op på ep’en Batcat, som udkommer to uger inden albummet. Mere præcist gæster han udgivelsens tredje og sidste nummer med titlen “Devil Rides”. Her på redaktionen er vi nu mere optagede af navnet på den midterste sang på ep’en, nemlig “Stupid Prick Gets Chased by the Police and Loses His Slut Girlfriend”. Stakkels stupid prick.

Så er der vist ikke flere nyheder at skrive om Mogwai det næste halve år. Eller hov, tracklisten til The Hawk Is Howling er endnu ikke offentliggjort, så…

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger