Nyheder

Nyt Hauschka-album til september

Sidste forår hyldede vi trods en vedholdende tøven tyske Volker Bertelmanns tredje regulære album under navnet Hauschka, Room to Expand. Pladen var ligesom forgængeren en samling korte, præcise stykker klavermusik med en stor forkærlighed for klaverer og flygeler, hvis strenge var blevet modificeret ved hjælp af skruer, gummidimser og alskens andre fremmedlegemer.

Siden dengang har Bertelmann arbejdet hurtigt i andre retninger. Allerede 8. september er han således parat til at udgive albummet Ferndorf, hvor de fleste af numrene ifølge Angryape.com byder på toner fra en strygerduo.

Og så ved vi sådan set ikke så meget mere. Hmm. Tja, der er ikke det store at sige. Der er vist heller ikke noget nyt på vej fra Bertelmanns trio Music A.M. Bum-bum. Tra-la-la. Jo, altså, vi kan da godt bringe tracklisten til Ferndorf, hvis det er? Er det det? Nej? Vi gør det nu alligevel.

1. Blue Bicycle
2. Morgenrot
3. Rode Null
4. Freibad
5. Barfuss durch Gras
6. Heimat
7. Nadelwald
8. Schönes Mädchen
9. Eltern
10. Alma
11. Neuschnee
12. Weeks of Rain

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger