Nyheder

Grizzly Bear-sideprojekt klar med album

Når vi d. 7. oktober har fuld gang i at fejre, at det er 100 år siden, at Kreta sluttede sig til det græske rige, er amerikanske Department of Eagles klar med deres anden fuldlængdeplade, In Ear Park.

For tre år siden udsendte de albummet The Cold Nose, der, selv om det bestemt ikke var ueffent, ikke ændrede på, at det mest iøjnefaldende ved Department of Eagles er, at Dan Rossen fra Grizzly Bear er et af de to medlemmer.

De første bulletiner om albummet antyder, at duoen har bevæget sig tættere på Grizzly Bear-lyden, hvilket ikke kan undre synderligt, når man tænker på, at både Christopher Bear og Chris Taylor fra selv samme band har hjulpet med at lave albummet.
Nå, du vil hellere selv bedømme musikken? Tjek åbningsnummeret her.

Tracklisten til In Ear Park ser således ud:

1. In Ear Park
2. No One Does It
3. Phantom Other
4. Teenagers
5. Around the Bay
6. Herring Bone
7. Classical Records
8. Waves of Rye
9. Interlude
10. Floating on the Lehigh
11. Balmy Night

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar