Nyheder

Nyt album klar fra touraktuelle Of Montreal

Nyt album, nyt medlem, ny trackliste, nyt cover, nyt humør, nye koncerter, ny make-up?

Så er der for alvor liv i bandlejren hos Kevin Barnes og co. i amerikanske Of Montreal. Med nyt bandmedlem, Ahmed Galleb aka. Sinkane, ombord på skuden er bandet snart klar til at udgive opfølgeren til sidste års meget roste album, Hissing Fauna, Are You the Destroyer?.

Coveret til det kommende album Skeletal Lamping

Det nye udspil, Skeletal Lamping, har været færdigindspillet i over en måned, men udkommer først den 7. oktober. Indtil videre kan man få en lille forsmag på hvad albummet indeholder ved at kigge på den nyligt offentliggjorte trackliste nedenfor.

I begyndelsen af august drager Of Montreal på en lang turné, der bl.a. bringer dem til Amager Bio i København den 21. oktober.

Skeletal Lamping:
1. Nonpareil of Favor
2. Wicked Wisdom
3. For Our Elegant Caste
4. Touched Something’s Hollow
5. An Eluardian Instance
6. Gallery Piece
7. Women’s Studies Victims
8. St.Exquisite’s Confessions
9. Triphallus, to Punctuate!
10. And I’ve Seen a Bloody Shadow
11. Plastis Wafers
12. Death Is Not a Parallel Move
13. Beware Our Nubile Miscreants
14. Mingusings
15. Id Engager

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar