Nyheder

Sam Amidon i København om to dage

I går fablede vi om gode koncertnyheder i pluralis, men skrev kun om én. Det retter vi op nu.

For et halvt års tid siden udsendte amerikanske Sam Amidon sit andet album, All Is Well, til noget nær udelt ros. På denne digitale matrikel brugte vi igen og igen ordet “fremragende” om pladen, der på én gang er sparsom og temmelig overdådig.

I mellemtiden har Sam Amidon været involveret i den pt. ganske hypede gruppe Stars Like Fleas og deres nye album, men nu helliger han sig igen sit eget projekt. Det gør han bl.a. ved at være på turné, hvilket bringer ham til København på torsdag d. 10. juli.

Her spiller han koncert i Huset i Magstræde. Det foregår kl. 20 og koster blot 40 kr. Det lyder svært tillokkende.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar