Nyheder

The Sea and Cake allerede klar med nyt album

Der er kun gået lige godt et år, siden Undertoner vendte tommelfingeren opad i vores bedømmelse af Chicago-gruppen The Sea and Cakes syvende album, Everybody. I dette årtusinde har gruppen gerne brugt et par år eller mere på nye plader, men efter 2007-albummet har det åbenbart kriblet mere end almindeligt kraftigt i fingrene hos Sam Prekop og co.

I hvert fald kan de allerede 21. oktober præsentere Car Alarm. På Everybody var der skruet ned for tidligere tiders bossanova-præg, men hvor det nye album peger hen, er der intet nyt om indtil videre. Så det lader vi være med at spå om. Tracklisten skulle til gengæld se således ud:

1. Aerial
2. A Fuller Moon
3. On a Letter
4. CMS Sequence
5. Car Alarm
6. Weekend
7. New Schools
8. Window Sills
9. Down in the City
10. Pages
11. The Staircase
12. Mirrors

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger