Nyheder

Casiotone for the Painfully Alone live i KBH

Mens man stadig må vente forgæves på nyt om et opfølgeralbum til Etiquette, har amerikanske Casiotone for the Painfully Alone netop offentliggjort tourplaner for september. Planer, der inkluderer den del af verden, der går under navnet Europa.

En del af september-skemaet er et kort visit i København. 17. september spiller Owen Ashworth nemlig på Din Nye Ven. Det er meget tæt på at være præcis to år efter den seneste CftPA-koncert, men i modsætning til dengang er Ashworth i år på tour helt alene.

I foråret var Ashworth på en lignende turné i USA, så YouTube er spækket med klip, der giver en idé om, hvad man kan forvente sig. Og hvad kan man så forvente sig? At Casiotone for the Painfully Alone lyder ret meget som sig selv.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger