Nyheder

Efterklangs pladeselskab Rumraket afholder label nights

Efterklangs pladeselskab Rumraket afholder label nights

Efterklangs langsomt voksende pladeselskab Rumraket synes åbenbart, det er på sin plads at præsentere en flok bands fra deres selskab til danske og svenske koncertgængere. Derfor har de arrangeret 6 koncerter i Sverige og Danmark i løbet af september, der bl.a. byder på amerikanske Canon Blue, der også spillede på dette års Roskilde Festival.

Koncerterne er placeret på følgende datoer:

12/9: Taxi Taxi! (SE) & Our Broken Garden (Huset i Magstræde, København)
13/9: Taxi Taxi! (SE) & Our Broken Garden & Jacob Faurholt (Musikcafeen, Århus)
17/9: Taxi Taxi! (SE) & Slaraffenland & Canon Blue (US) (Debaser, Malmø)
18/9: Slaraffenland & Canon Blue (US) m. Efterklang DJs (Rust, København)
19/9: Slaraffenland & Canon Blue (US) på (Musikcafeen, Århus)
20/9: Taxi Taxi! (SE) & Slaraffenland & Canon Blue (SE) & Our Broken Garden (Studenterhuset, Aalborg)

Der er lyd her:

Taxi Taxi!
Slaraffenland
Canon Blue
Our Broken Garden
Rumraket

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar