Nyheder

Første lyd fra Of Montreals næste album

Første lyd fra Of Montreals næste album

Så er der smagsprøve på Of Montreals næste album Skeletal Lamping, der udkommer 7. oktober. Det er opfølgeren til Hissing Fauna, Are You the Destroyer, og albummet bliver bakket op af en koncert i Amager Bio tirsdag d. 21. oktober.

Rolling Stones blog har uploadet sangen Nonpareil of Favor, der starter ud som en typisk fængende sag, men så begynder den at larme. Det er ikke altid til at vide, hvor man har Of Montreal.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar