Nyheder

Lack siger stop

I foråret udgav danske Lack albummet Saturate Every Atom, som Undertoner bestemt ikke var alene om at hylde. Kvartetten lød fortsat imponerende energisk, og de satte endnu en streg under deres status som et af Danmarks bedste bands.

Nu er energien imidlertid forsvundet, meddeler bandet i et fælles blogindlæg på MySpace. “Inspirationen er tørret ud,” skriver de og angiver det som en afgørende årsag til, at det nu er på tide at skilles – en afsked, der ifølge indlægget er aftalt i fuld enighed.

I morgen spiller kvartetten i London sammen med så store navne som Gang of Four og Wire, og derefter fortæller bandets kalender, de har tre shows tilbage. De koncerter spiller bandet trods beslutningen om at sende Lack til de evige jagtmarker.

Der bliver altså mulighed for at sige farvel hér:
19. september – Folkets Park, Malmø (m/ Barra Head)
27. september – Stengade30, København (m/ Barra Head)
12. oktober, POPKOMM, Berlin (m/ 31Knots)

Skriv et svar