Nyheder

Lyt til det nye Brian Wilson-album

Lyt til det nye Brian Wilson-album

Det ser ud til, at de store selskaber endelig er ved at indse, at de skal tænke i nye baner for ikke at miste salgstal. EMI har i hvert fald valgt at promovere det nye Brian Wilson-album ved at lægge det ud til streaming på 33 netavis-steder og 19 tv-kanal-sider, bl.a. hos USA Today

Om det så er lige så fremragende som hans sidste album, kan jo komme an på en prøve, men jeg kan da godt afsløre, at den ældede strandløve ikke har lært nogle overvældende nye tricks.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger