Nyheder

Ny single fra The Streets

Ny single fra The Streets

Så er der ny single fra The Streets’ næste album, der udkommer 15. september og hedder Everything is borrowed. Det samme gør singlen, der er en lommefilosofisk refleksion over materialistisk rigdom og dets forgængelighed. I videoen bliver det udpenslet, da hans kone og barns hyggelige morgen bliver ødelagt af fogeden, der inddrager lejligheden pga. ubetalte regninger. Der er ikke meget joint-rygende playstation-bums over Mike Skinner mere.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar