Nyheder

Ny Squarepusher-plade klar til oktober

Af og til bliver Tom Jenkinson omtalt som en electronica-veteran, men englænderen, der er bedre kendt som Squarepusher, er blot 33 år. Ikke desto mindre er det 12 år siden, han udgav sit første fuldlængdealbum, Feed Me Weird Things, og siden har han været yderst produktiv. Eller i hvert fald indtil 2006, hvor han udgav sit seneste album, Hello Everything.

Siden da har Jenkinson været uvant tavs, og det var nærliggende at spekulere over, om der måske alligevel var noget om, at det var ved at være slut med Squarepusher. Eventuelle spekulationer i den retning viser sig dog nu at have været helt ubegrundede.

27. oktober udgiver Jenkinson nemlig sin ottende fuldlængdeplade under Squarepusher-navnet. Den har fået titlen Just a Souvenir, og allerede nu kan et af numrene, Delta V, høres hos Jenkinsons pladeselskab. Det lyder noget mere rockinflueret end numrene på 2006-udgivelsen, men trommesporene lyder umiskendeligt som Squarepusher.

Just a Souvenir rummer 14 numre. De har titler. Titlerne er:

1. Star Time 2
2. The Coathanger
3. Open Society
4. A Real Woman
5. Delta V
6. Aqueduct
7. Potential Govaner
8. Planet Gear
9. Tensor in Green
10. The Glass Road
11. Fluxgate
12. Duotone Moonbeam
13. Quadrature
14. Yes – Sequitur

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger