Nyheder

Opentape afløser Muxtape

Opentape afløser Muxtape

For ikke så længe siden lukkede gratis-tjenesten
muxtape, fordi de fik problemer med RIAA, der gør, hvad de kan for at holde sig i live ved at stoppe alt pirateri af lydfiler. Muxtape blev ret hurtigt populært, fordi det var en nem måde at lave et hyggeligt mixbånd på, som alle havde adgang til.

Nu er der så kommet en erstatning som en direkte udløber af Muxtapes lukning, der hedder Opentape. Mashable diskuterer Opentapes potentiale til at omgå RIAA’s advokater og derved undgå at lide samme skæbne som Muxtape.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar