Nyheder

Woven Hand spiller på Vega

Woven Hand spiller på Vega

Måske er vi lidt langsomme her på Undertoner, men i tilfælde af, at der er nogen, der er langsommere end os, kan vi nævne, at Woven Hand spiller på Vega 15. november.

Efter at David Eugene Edwards tilsyneladende har pensioneret sine 16 Hestekræfter, så er det jo glædeligt, at verden ikke skal undvære hans kraftfulde vokal.

Koncerten er dog ikke en almindelig trang til at komme ud og svinge banjoen. Den 9. september udkommer nemlig et nyt album med den bibel-namedroppende titel Ten StonesSounds Familyre, og man kan allerede nu svælge i lydfiler fra albummet via bandets MySpace-side.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger