Nyheder

Antony & The Johnsons laver musik for Prada

Antony & The Johnsons laver musik for Prada

Klæder skaber folk plejer man at sige, men musik kan åbenbart skabe klæder. Eller hvordan det nu lige er. Modehuset Prada havde i hvert fald bedt Antony & The Johnsons om at lave en sang til en kortfilm, der blev vist til præsentationen af deres efterårskollektion i onsdags.

Sangen hedder “The Great White Ocean” og er så vidt vides ikke planlagt til at blive udgivet andre steder. Derfor er det måske en meget god ide at hente den på Pradas hjemmeside.

Videoen kan ses her og er instrueret af James Lima:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger