Nyheder

Bad Afro udgiver 7-tommer med Serena-Maneesh

Bad Afro udgiver 7-tommer med Serena-Maneesh

Bad Afro udvider og begynder også at udgive indie?! Jo, den er god nok. Den 17. november udgiver de en 7″ ep med det norske band Serena-Maneesh, der har opnået international anerkendelse i alternative musikkredse.

Albummet kommer til at indeholde eksklusive remixes af “œMontrose Cadaveric (Revevise)”
og “Oxygen, Please! (Revisited)” og er begrænset til 500 eksemplarer i sort vinyl.

Serena Maneesh har også lige udgivet en opsamling af deres første to ep’er ved navn S-M Backwards.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar