Nyheder

Boredoms udgiver dokumentar-film

Boredoms udgiver dokumentar-film

Det japanske band Boredoms, der med årene har fået en større og større kærlighed for trommer, har nu udgivet en dokumentar om deres optræden 77 Boadrum, der inkluderede 77 trommeslagere som spillede samtidig d. 7/7/07 under Brooklyn-broen.

Dokumentaren kan fås til den nette sum af $70, men så er den også i begrænset oplag. Hvis man gerne vil se den alligevel og ikke synes, man har den slags penge, kan man se den hos VBS. God fornøjelse.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger