Nyheder

Casiotone for the Painfully Alone spiller på Jolene Bar

Casiotone for the Painfully Alone spiller på Jolene Bar

Pop Revo-folkene, der som tidligere reporteret er blevet forvist fra Din Nye Ven, fordi baren har modtaget for mange naboklager over støj, har nu fundet en løsning på deres problem. I hvert fald når det gælder koncerten med Casiotone for the Painfully Alone d. 17. september. Den bliver nu afholdt på Jolene Bar i stedet for, og det koster ikke en krone. Det er nu ellers også en bar, der har måttet flytte tidligere pga. naboklager.

Lad os håbe, at de bliver, hvor de er frem til den 17. september, så der alligevel bliver mulighed for at starte efteråret med en gang ægte melankolsk indieness.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger