Nyheder

Come genforenes på Tanned Tin Festival

Come genforenes på Tanned Tin Festival

Den spanske festival Tanned Tin praler af at kunne præsentere Comes første optræden i 10 år, når den løber af stablen 12.-16. november i Castellon de la Plana, der ligger syd for Barcelona.

Come var et indie blues-band fra 90’erne, der var karakteriseret ved Thalia Zedeks hærgede stemme, der muligvis havde fået sin klang efter Zedeks år som heroin-junkie. Den anden vigtige person i Come var Chris Brokaw, der også var trommeslager i slowcore-bandet Codeine. Han spiller sjovt nok også til festivalen i en anden konstelllation, nemlig sammen med et par andre gutter, tidligere i Bedhead fra samme 90’er-scene, i deres fælles band The New Year, der lige har udgivet ny plade.

Derudover spiller Beach House, Mount Eerie, Radar Bros. og mange flere.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar