Nyheder

Danielson giver gaver

Danielson giver gaver

Secretly Canadian er i gavehumør, rapporterer de. Og det endda på Danielsons vegne. Fra nu af og frem til jul vil de udgive videoer, live-optagelser og radio-sessioner med Danielson.

Derudover udsender de også et opsamlingsalbum med titlen Trying Hartz (First Fruits ’94-’04). Det er et dobbelt-album, der ikke kun kommer til at indholde fan-favoritter, men også svært tilgængelige singler, alternative versioner osv. Der er desuden noter skrevet af Danielson selv til hver eneste nummer, så man kan få et mere personligt forhold til sangene. Opsamlings-albummet bliver dog næppe gratis.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar