Nyheder

David Grubbs udgiver nyt album

David Grubbs udgiver nyt album

Den mindre kendte del af det hedengangne band Gastr del Sol, der primært bestod af Jim O’Rourke – den kendte del pga. sit medlemskab af Sonic Youth og som producer for bl.a. Wilco – og David Grubbs – den mindre kendte, men dog ikke mindre vigtige, der bl.a. var med i et banebrydende band som Squirrel Bait – udgiver sit første solo-album i fire år d. 23. september på Drag City.

Han har godt udgivet et par albums siden med andre samarbejdspartnere, men det her er fuldstændig solo. At dømme ud fra den forkortede smagsprøve “An Optimist Declines“, så burde det være for fans af Richard Youngs og nå ja, David Grubbs.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar