Nyheder

Download Squarepushers nye album

Download Squarepushers nye album

Som vi tidligere har rapporteret, så udgiver Tom Jenkinson aka Squarepusher nyt album den 27. oktober. Det er efterfølgeren til det hektiske Hello Everything, der udkom i 2006.

Men som det efterhånden er blevet kutyme, så kan man allerede nu købe albummet i mp3-format. Musikkøbere verden over er åbenbart ikke helt ligeglade med, om de får et album i fysisk eller virtuelt format. Sælgerne tør i hvert fald ikke sende begge versioner på gaden på samme tid og lader derfor det virtuelle format få et forspring.

Hvis man ikke kan vente på det fysiske format, kan man derfor købe Just a Souvenier, som albummet hedder, hos Bleep. Hvis man godt kan vente, kan man forudbestille albummet nu hos Warp enten som CD eller LP, og så ellers glæde sig i halvanden måned.

Og så er det i øvrigt meget sjovt at læse om den syrede dagdrøm, der inspirerede albummet, på Squarepushers hjemmeside.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger