Nyheder

Dragontears udgiver deres 2. album

Dragontears udgiver deres 2. album

Sideprojektet Dragontears, der primært er Baby Woodrose med gæster, udgiver deres andet album på Bad Afro den 17. november. Titlen bliver Tambourine Freak Machine, og der er vist garanti for endnu en omgang syrede eksperimenter som på første album 2000 Micrograms from Home med et åbningsnummer på 10 minutter og “The Freedom Seed” på 16 minutter. Desuden har de givet sig i kast med Dylans “Masters of War”.

Der er gæsteoptrædender af the usual suspects som bl.a. Aron og Hobitten fra On Trial, og allerede nu kan man høre “Sunrise” på Bad Afros MySpace.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar