Nyheder

Elbow udgiver børnesange

Elbow udgiver børnesange

Elbow, der lige har vundet Mercury-prisen for deres album The Seldom Seen Kid, fortæller Billboard, at de planlægger at lave et album med børnesange. Samtidig overvejer de at få lavet en animeret film til sangene også.

Det skyldes primært, at bandmedlemmerne efterhånden selv har fået børn og ikke er helt tilfredse med udbuddet. Der er dog ikke planer om at udgive det før næste album er afsluttet.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar