Nyheder

Første video fra The Sea and Cakes nye album

Første video fra The Sea and Cakes nye album

Den 21. oktober udgiver The Sea and Cake et nyt album med den tørt actionfyldte titel Car Alarm. Men allerede nu kan man få en lille smagsprøve på en af sangene fra albummet.

Det er sangen “Weekend”, som de har lavet video til. Nok er sommeren ovre, men The Sea and Cake har da fanget nogle knægtes sommerdag på video og ladet deres oplevelser akkompagnere dette meget elektroniske nummer.

Nyd den her:

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar