Nyheder

Holly Golightly & the Brokeoffs udgiver nyt album

Holly Golightly & the Brokeoffs udgiver nyt album

Så er der nyt fra Holly Golightly and the Brokeoffs. Duoen, der udover Holly består af Lawyer Dave, udgav sidste år You Can’t Buy a Gun When You’re Crying og er nu klar med en opfølger.

Den bærer titlen med den livsnødvendige information Dirt Don’t Hurt og kommer på gaden den 29. september. Den skulle ifølge pladeselskabet være indspillet på fem dage i Spanien og kommer rundt om country & western og Rolling Stones anno 1963. Og ja, man kan allerede nu høre smagsprøver på MySpace.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar