Nyheder

Lyt til teen-techno-debut


Mike Sheridan-cover
Mike Sheridan har været på Island for at få taget klassisk, nordisk stemningsbillede til sit pladecover

Den unge producer Mike Sheridan debuterer med albummet I Syv Sind på mandag. Tillykke med det.

Her hos Undertoner ved vi dog godt, at det nok ikke er alle vores læsere, der har hang til 16-årige amarkaneres rejser ud i atmosfærisk og dubbet minimaltechno. Så derfor bringer vi en lille ekstra service: Du kan nemlig smuglytte til hele pladen på Mike Sheridans virtuelle teenageværelse.

Umiddelbart er det let at putte Mike Sheridan den kasse, hvor også Anders Trentemøller hygger sig imellem de mange spillejobs, men efter et kort lyt til I Syv Sind, går det op for en, at det er de ambiente flader, der gør den til sin helt egen. Men døm selv.

Om skribenten

Martin Thimes

Skribent og webansvarlig

martin.thimes@undertoner.dk

 

Biografi: Min fars begejstring for Dire Straits smittede af i en tidlig alder, og siden teenagetidens morbide glæde ved at tildele klassekammeraterne øgenavne efter karakterer fra Nick Caves Murder Ballads-univers har musikken været et fast omdrejningspunkt. Den foreløbige kulmination er et mislykket møde med et medlem af Animal Collective, hvor min båndoptager gik i stykker. Det interview blev aldrig skrevet, men til gengæld har jeg skrevet meget andet. Både for et mindre Århus-baseret gratisblad, et Berlinermagasin samt nu for Undertoner.

 

Det lytter jeg til for tiden:

Skriv et svar