Nyheder

Mattia Coletti spiller i Århus 11. september

Mattia Coletti spiller i Århus 11. september

I morgen den 11. september er der mulighed for at opleve lidt skæv folk på Café Lobby i Valdemarsgade 1 i Århus. Musikbladet Geiger præsenterer i samarbejde med Ljud en koncert med den italienske folk-musiker Mattia Coletti, der også er medlem af Polvere.

Hvis man er til akustisk, progressiv folk a la John Fahey og virrende vokaler som Devandra Banharts, så er det ikke en helt dum idé at betale en halvtredser for at se Mattia Coletti. Man får for samme mønt chancen for at tjekke lokale This Pony Saves No One ud.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger