Nyheder

MGMT laver cover af Laid Back

MGMT laver cover af Laid Back

Ja, hvis man tror, at Danmark ikke eksporterede popmusik før Aqua, så må man ihukomme Laid Back. Tilbage i 80’erne tog de verden med storm. Eller i hvert fald hitlisterne. “Sunshine Reggae” husker de fleste vel på godt og ondt, men det var især med “White Horse”, at Laid Back bidrog til rockhistorien, da det anses som lidt af en klassiker indenfor club/electro-scenen i 80’erne.

Derfor giver det vel også mening, at de amerikanske synthsyrerockpoppere MGMT har lavet et covernummer af Laid Back. Dog ingen af deres store hit, men i stedet “Roger”, hvilket afslører et lidt større kendskab til den danske gruppe. Det gjorde de, da de var på besøg hos den amerikanske radio KCRW. De kære folk har været så venlige at video-optage begivenheden og lægge den ud til almen beskuelse. MGMT skulle efter sigende have spillet den live før, men den er ikke tidligere blevet optaget.

Så kan vi jo håbe på, at de spiller den, når de kommer på besøg til november.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger