Nyheder

Mogwai-trommeslager indlagt

Mogwai-trommeslager indlagt

Martin Bulloch, der er trommeslager i Mogwai, blev hasteindlagt på hospitalet efter Mogwais koncert til ATP New York søndag aften. Han har lige fået indopereret en ny pacemaker, og det er den, der giver ham problemer.

Derfor har bandet set sig nødsaget til at aflyse resten af deres amerikanske tour, men der forlyder stadig ingen rygter om, hvorvidt det også går ud over den europæiske, hvor de kommer til Danmark den 2. november.

Mogwais hjemmeside forklarer Martin sagens sammenhæng:

“I was taken into hospital last night almost immediately after the show at ATP. I’ve been having some problems with my pacemaker for the duration of the tour and it unfortunately culminated in me being sent to the emergency room. The doctors there initially thought i would have to have corrective surgery at a larger hospital nearer NYC but i have been given the all clear to travel home on the understanding that i go straight to my cardiologist on arrival back in Scotland.

Tbh, i’m really bummed about having to go home and feel for the folk who had bought tickets for our upcoming shows but i can honestly say it would be almost impossible for me to carry on at this point as my pacemaker has broken skin and the surrounding area has become infected.”

Mogwai har lige udgivet deres nye album The Hawk Is Howling.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar