Nyheder

My Bloody Valentine udgiver nyt album

My Bloody Valentine udgiver nyt album

Ja, ok, vi har hørt det før, og Kevin Shields begynder desværre at minde lidt om Axl Rose, men nu kommer nyheden altså fra Shields’ egen mund i et nyt interview i New York Times i forbindelse med legendariske skospioner og støjrockere My Bloody Valentines første koncert i USA i 16 år til ATP New York.

Han fortæller, at da han i 2006 lyttede til det gamle materiale fra 1996 og 1997, lød det meget bedre end forventet, hvorfor han planlægger at færdiggøre et album. Hvad der måske er endnu mere chokerende, er, at han fortæller, at han har skrevet sine bedste sange, mens han var glad.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger