Nyheder

MyMusic lancerer nyt musiksite

MyMusic lancerer nyt musiksite

I dag har MyMusic lanceret deres nye musiksite Bandbase, som skal gøre det nemt at finde nye bands for musiklyttere, og gøre det nemmere for bands at udbrede kendskabet til deres musik.

Det er tænkt som et mere overskueligt og målrettet projekt end MySpace, og de udøvende kunstnere får via en aftale med KODA en del af overskuddet fra Bandbase.

Det skal nok blive interessant at følge, om det fænger an blandt nettets kritiske brugere og følge dets udvikling.

Martin Ibsen, der skriver for Undertoner, er ansat hos Bandbase.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger