Nyheder

Ny video fra TV on the Radio

Ny video fra TV on the Radio

Nettet har været brugt flittigt til at promovere TV on the Radios nye album Dear Science, der udkommer den 23. september, ved at lække smagsprøver af albummet. Sidste reklamefremstød er netudgivelsen af videoen til deres første single “Golden Age”.

Videoen ligner en psykedelisk sammensmeltning af græske gudesagn og en Mika-video, men sangen lyder som et klokkeklart hit. Det lover godt for albummet i hvert fald.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar