Nyheder

Of Montreals nye album udskudt

Udgivelsen af albummet Skeletal Lamping er udskudt til d. 21. oktober grundet taske-, lanterne- og klistermærkeproblemer.

Forsanger Kevin Barnes under koncert på Loppen sidste år. Foto: Rasmus B.S. Hansen/LiveShot.dk

I sommer kunne Undertoner fortælle, at Of Montreal var på trapperne med et nyt album. Det er de såmænd stadig, og bandet har været i det kreative hjørne og besluttet at udgive deres kommende album ikke kun på CD og vinyl, men også som henholdsvis t-shirt, taske, lanterne, klistermærker og knapper (!). Til disse specielle versioner følger en kode til digital download af albummet.

Den noget særprægede udgivelselproces har imidlertid givet Of Montreal problemer, og det tager længere tid at få både design og det praktiske med Skeletal Lamping-produkterne i orden, så nu har bandets pladeselskab valgt at udskyde udgivelsen fra d. 7. til d. 21. oktober. Det betyder, at udgivelsen falder på dagen for deres koncert i Amager Bio i København, hvilket sikkert ikke vil gøre festen mindre.

Indtil da kan du blandt andet høre førstesinglen “Id Engager” på Of Montreals myspace-side.

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar