Nyheder

Overskuddet fra det nye Deerhoof-album går til velgørenhed

Overskuddet til det nye Deerhoof-album går til velgørenhed

Når Deerhoof sender deres nye album Offend Maggie på gaden 7. oktober, ryger en del af overskuddet på det digitale salg til en velgørenhedsorganisation. Men de kan ikke beslutte sig for, hvilken pengene skal gå til. Derfor kan fans frem til 1. oktober stemme på en af følgende fem organisationer:

Why Tuesday?

FAIR

Peace Action West

Z Magazine

Læger uden grænser

For at stemme skal man bare sende sit bud til deerhoofcharityvote@gmail.com. Det er da en god grund til for en gangs skyld at købe digitalt.

Allerede nu kan man i øvrigt høre første single fra pladen “Offend Maggie“.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar