Nyheder

Releasefest på Mikkel Metals nye album

Releasefest på Mikkel Metals nye album

Mikkel Metal, der måske ikke er så kendt herhjemme, men ganske respektereret i det globale elektroniske miljø, er klar med opfølgeren til sidste års anmelderroste Brone and Wait.

Albummet hedder Peaks and Troughs og udkommer på mandag d. 29. september. Det skulle være endnu et dubbet album, men det nye er, at der er gæstevokal på fire af numrene af Paul St. Hilaire, der også er kendt som Tikiman.

I morgen lørdag er der releasefest på Culturebox fra kl. 21.00 og Mikkel Metal vil optræde med Paul St. Hilaire.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger