Nyheder

Religious Knives spiller i Danmark og udgiver ny plade

Religious Knives spiller i Danmark og udgiver ny plade

Yes, så er der dømt psykedelisk artrock! Religious Knives kommer til Danmark og spiller i både Århus og København.

I Århus er det Ljud, der står for arrangementet, som foregår den 22. september i det der klasseværelse på Spanien 19C kl. 20 med en entre på 50 kr. Amerikanske Temple of Bob Matin og portugesiske Gala Drop varmer op.

I København er det ligesindede Subotnick, der står for balladen på Loppen dagen efter kl. 21, og her varmer Gala Drop også op sammen med lokale Family Underground.

Religous Knives består af medlemmer fra Double Leopards og Mouthus og udgiver ny plade på Thurston Moores pladeselskab Ecstatic Peace!. Den hedder The Door og bliver co-produceret af Sonic Youth-frontmanden hamselv.

Smagsprøverne er udsøgte, så der skal nok være lidt ekstra til ganen, når de spiller live.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger