Nyheder

Shearwater udgiver digital ep

shearwaterShearwater udgiver digital ep

Et af årets bedste albums Rook havde åbenbart flere kandidatter til den endelige trackliste. Shearwater, der har indspillet pladen, udgiver i hvert fald et par b-sider og nogle live-numre fra radiobesøg på ep’en The Snow Leopard, der udkommer digitalt den 14. oktober, fortæller de ovre hos Matador.

Bandet er desuden på tour i Europa i november, men der er desværre ikke planlagt datoer i Skandinavien. Det nærmeste, de kommer, er Tyskland.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar