Nyheder

Sufjan Stevens laver lydspor til Natalie Portmans instruktør-debut

Sufjan Stevens laver lydspor til Natalie Portmans instruktør-debut

Natalie Portman har lige debuteret som instruktør ved Venedig Filmfestival og ved den lejlighed blev det åbenbaret at Sufjan Stevens har lavet lydsporet til den 22-minutter korte film kaldet Eve. Ved pressekonferencen for filmen fortalte Portman, at hun ikke kendte Sufjan i forvejen, men at hun var stor fan, hvorfor hun spurgte ham om han ville lave lydsporet.

Det virker som en ret naturlig vej at gå for den arbejdsomme herre, der jo i forvejen har en stor lyst til at komponere.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar