Nyheder

The Annuals er klar med opfølger

The Annuals er klar med opfølger

To år efter deres Be He Me er The Annuals klar med deres opfølger, der kommer til at hedde Such Fun og bliver udgivet 7. oktober på Canvasback Music. Derefter tager de på turné, men indtil videre er det kun USA, der får glæde af deres energiske live-optræden.

Den første single er også allerede klar og hedder “Confessor“. Det er temmelig blød, storladen indiepop, og helt ærligt, så lyder den lidt fesen. De er nok mest et live-band.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar