Nyheder

The National støtter Obama

The National støtter Obama

Republikanske præsidenters misforståelse af Bruce Springsteens samfundskritiske “Born in the U.S.A.” er efterhånden legendarisk. Så virker det lidt mere troværdigt at The Nationals’ “Fake Empire” bliver brugt i en kampagne-video for Barack Obamas præsidentvalg. Vokalen er godt nok skåret væk og til gengæld erstattet af forskellige vælgeres udtalelser om valget og håb for fremtidens U.S.A., men nummeret er det samme. Det er vel heller ikke helt tilfældigt, at bandet hedder The National?

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar