Nyheder

The Raveonettes udgiver gratis ep’er

The Raveonettes udgiver gratis ep’er

The Raveonettes planlægger at udgive fire digitale ep’er gratis, der ikke udkommer i fysisk form. Den første er allerede udkommet på Vice og er en remix-ep med et remix af bl.a. Trentemøller.

Den 23. september udkommer den næste i serien, Sometimes They Drop By, og de sidste to skulle udkomme 21. oktober og 25. november. Pakkekalenderen starter tidligt i år. For at hente remix-ep’en besøg Vices hjemmeside.

Rettelse: Det er højst sandsynligt en misforståelse, at de næste 3 ep’er skulle være gratis. Men man har jo lov at håbe.

Om skribenten

Kim Elgaard Andersen

 

Biografi:

En af mine første minder overhovedet er, at jeg sidder i min fars lastbil, der kører rundt på landevejene i Nordjylland, mens min far synger med på "Suspicious Minds" med Elvis for fuldt skrald. Der startede min symbiose med musik vist. Siden blev jeg kontrær teenager, der lyttede til grunge, og dets udgangspunkt i metal og punk blev inspiration til teenage-årenes lydspor. Siden har jeg udforsket alt mulig andet, bl.a. country, jazz, folk, hiphop og electronica, så jeg føler efterhånden, at jeg kan skimte en stor del af den afgrundsdybe rockhistorie. Jeg har tidligere skrevet for Geiger og Soundvenue og er cand.mag. i dansk.

 

Fem favoritalbum:
Bob Dylan: The Freewheelin'
Grails: Black Tar Prophecies
Pere Ubu: New Picnic Time
Nas: Illmatic
Eric Dolphy: Out to Lunch

 

Skriv et svar

boeger